Remetei Baromfi extra ajánlatok!
Hírlevél
- Kezdőlap
- Hírlevél
Receptek
-
Vargányatöltelék pulykához, csirkéhez
Hozzávalók: - 100 g szárított vargánya - 200 g csiperke - 3 póréhagyma - 1 csomag petrezselyem - 4 evőkanál olaj - só - bors - 1 evőkanál liszt A szárított vargányát áztasd annyi forró vízbe, amennyi éppen ellepi, hagyd, hogy megszívja magát, majd 20-30 perc után öntsd le róla a maradék vizet. Tisztítsd meg a póréhagymát, a fehér és Continue ReadingRead more -
Sült liba comb és mell
A húsok minél alaposabb leitatásával kezdjük az előkészületeket. A combok és a mellek bőrös felét irdaljuk be (átlósan), vigyázva, hogy ne vágjunk bele a húsba. Így könnyebben kisül a zsír. A combokat tepsiben süssük, lefedve, a végén a fóliát eltávolítva pirítsuk. A melleket először szárazon felhevített serpenyőben süssük, először bőrös oldalukkal lefelé. A kisülő zsírt öntsük le, oldalanként 5-5 percig Continue ReadingRead more -
Almás-sajtos pulykamell
Almás-sajtos szezámmagos pulykamell Hozzávalók: 4 szelet pulykamell fél savanykásabb alma 10 dkg reszelt sajt 2 evőkanál tejföl só, bors, kakukkfű szezámmag a tetejére Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, mindkét oldalukat sózzuk és borsozzuk. A hússzeletek közepére helyezünk egy cikk almát, ebbe egy kanálkával teszünk a következő keverékből: reszelt sajt, két kanál tejföl és egy csipet kakukkfű. Amikor minden hússzelet közepén ott Continue ReadingRead more -
Cserépedényben főtt kakas
Cserépedényben főtt kakas gombával, szalonnával Hozzávalók: 1 db kakas 5-6 nagyobb fej vöröshagyma kolozsvári szalonna zsír őrölt pirospaparika só őrölt bors őrölt kömény kettő gerezd fokhagyma friss petrezselyemzöld paprika paradicsom laskagomba csiperkegomba szekfűszeg Elkészítés: A hagymát és a kolozsvári szalonnát felkockázzuk, zsíron üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, vízzel felöntve elkészítjük a pörköltalapot. Ezután a pörkölt alapot, az átmosott és Continue ReadingRead more
Akciók
-
Grill húsok
Szent István király úti üzletünkben frissen készítünk grill kolbászt bajor és mexikói fűszerezéssel, valamint rendelésre magyaros és csípős páccal sertés karajt, csirke combot, szárny és mell részt. Kérjük, a pácolt húst egy nappal hamarabb rendeld meg illetve jelezd, ha más pácolást kérsz.Read more -
Kacsacomb
Friss hízott kacsacomb. Időszak: augusztus 15-20-ig.Read more